Gratis framkallning

Så gör du

Det är inte svårt att hitta fotoframkallnings-firmor online, sök på fotoframkallning så kommer du att få upp en rad bra sajter som: Fujifilm, smartphoto, ICA foto med flera. När du sedan valt en av dem (den med bäst erbjudande för nya kunder) så är det bara att beställa. Ofta behöver man bli medlem, då finns det en tydlig knapp där du ska trycka för att registrera dig. När du sedan har ditt medlemskonto så kan du börja ladda upp bilder du vill använda. En del av företagen erbjuder nämligen även lagring av dina privata digitala bilder, det kan vara bra att ha dem online som en back up om din dator skulle krascha till exempel.

För att nu beställa en produkt behöver du göra följande, först och främst väljer du så klart vad det är du vill göra. Ska du till exempel göra en kalender så väljer du det alternativet, sedan väljer du storlek. Ofta kan man även välja layout på sidorna i kalendern, hur fotot ska placeras och om du vill ha någon text, speciell bakgrundsfärg med mera. När du gjort det så väljer du de foton som ska vara med och placerar dessa i kalendern. Sedan är det klart och du kan titta på en översikt på det färdiga resultatet. Det är alltid bra att dubbelkolla innan du beställer, sedan får du välja fraktsätt om dem har olika och betalningssätt. Nu är produkten på väg hem till dig.

Om du istället skulle välja en fototapet så väljer du det och det foto du vill använda. Här är det bra att tänka på att du har marginaler när du placerar fotot. Har man inte det kan bilden beskäras på konstiga sätt och sedan se avskuren ut när tapeten är klar och levererad. Just beskärningen av dina bilder är en bra sak att tänka på vilken fotoprodukt du än beställer. Finns det möjlighet att se hur resultatet blir med dina val i en förhandsgranskning ska man alltid göra det. Då får du en bättre bild av hur det kommer att se ut när produkten levereras.

Vill du ha tips om hur du får gratis framkallning kan du klicka här!