Gratis framkallning

Fotoprodukter

Som vi redan nämnt på startsidan så finns det mängder av olika fotoprodukter att välja mellan. Du kan alltså få massor av personliga saker till ditt hem, till presenter, till morgonkaffet på jobbet med mera. Nu ska vi förklara hur det går till och vad du kan göra:

Fotoböcker

Saknar du de gamla fotoalbumen? Eller är du trött på att sitta och pilla med fotoalbum när bilderna ändå kommer att ramla ur förr eller senare och dessutom blekna i färgen? Då är en fotobok det perfekta alternativet för dig. Det är helt enkelt en snyggt inbunden bok du beställer med dina bilder tryckta i. På de flesta hemsidor där dessa går att beställa kan du själv välja placering av bilderna, layout och design runt i kring. Man kan välja att lägga till text med mera. Det blir en personlig produkt som du verkligen kan spara och ha nöje av i flera, flera år framöver. Utan att du behöver oroa dig för att bilderna ska blekna med tiden eller ramla ur.

 

Kalendrar

Detta är en av de fotoprodukter som varit mest populära att ge bort, inför julen men även inför födelsedagar och andra högtider. Det är helt enkelt en kalender där du lagt in dina egna bilder, det kan vara foton som representerar årstider eller ett helt annat tema. Många väljer bilder på sina barn eller andra familjemedlemmar och miljöer. Man kan välja om man vill ha en bild per månad eller vecka med mera. Man kan även få kalendrarna i olika storlekar, det är bara att välja den som passar dig bäst. Ett roligt sätt att komma ihåg betydelsefulla stunder eller bara att göra vardagen lite roligare.

Tavlor och tapeter

Självklart kan du även beställa produkter med dina favoritbilder till väggarna där hemma. Det finns möjligheten att beställa ditt foto tryckt på canvas så att det ser ut som en riktig tavla. Eller varför inte beställa en fototapet med den där underbara bilden du lyckades ta i somras? Möjligheterna känns oändliga, det finns alla möjliga storlekar och du kan även välja att göra ett kollage med dina bilder som du sedan får tryckt på canvas eller tapet. Dessutom är det inte särskilt dyrt om man jämför med vad man får för pengarna och hur mycket det skulle kosta att lämna in och beställa samma sak i en fysisk fotobutik.

För mer information om framkallning online rekommenderar vi ett besök hos www.gratisframkallning.com!